Hoppa till innehåll
Kollage i röd ton med Bohuslän Big Band och Stockholm Voices.

Christmas time is here

Upplev en jazzig och svängig kärleksförklaring till julen när Bohuslän Big Band möter vokalkvartetten Stockholm Voices i en gnistrande julkonsert.

Dela:

Alla spelningar

Genom att varva härliga amerikanska julklassiker och andra mer eller mindre kända julpärlor bjuds du in till en kväll som fångar upp julens essens av glädje, hopp och ljus i mörker. För kvällen presenteras också helt nyskrivna arrangemang för storband och vokalkvartett på låtar som ”Santa Claus is coming to town” och ”Christmas time is here”, vilket ger en unik och uppfriskande klang till dessa tidlösa favoriter.

Så sätt julklappsinköpen på paus för en stund, slå dig ner och kom i svängig julstämning tillsammans med oss!

Om Bohuslän Big Band

Bohuslän Big Band är en samtida jazzorkester som både värnar och utmanar storbandsgenren. Orädda och utforskande ger de sig in i samarbeten med bredd och stor variation. Under åren har storbandet samarbetat med internationella jazzgiganter som Vince Mendoza, John Beasley, Christian McBride, Danilo Pérez, Luciana Souza och Maria Schneider samt folkkära artister som Jill Johnson, Björn Skifs, Sarah Dawn Finer och Tommy Körberg. Bohuslän Big Band är en del av Vara Konserthus och har ett konstnärligt uppdrag från Västra Götalandsregionen.

Om Stockholm Voices

Stockholm Voices är en vokalkvartett med ett svängande band. Utsålda konserter och stående ovationer har kantat Stockholm Voices framfart. Med ena foten i jazzens mylla och den andra i den stilla midvinternatten bjuder sångarna i Stockholm Voices på stämsång och sväng i världsklass.

  • Gunilla Törnfeldt – sopran

  • Maria Winther – alt

  • Anton Forsberg – tenor

  • Jakob Sollevi – baryton